Кирил Петков е първият премиер - пенсионер. За 6 месеца.

...
 Кирил Петков е първият премиер - пенсионер. За 6 месеца.
Коментари Харесай

Борисов към Петков: Първо виж себе си, после ми давай оценка! Теб те пенсионираха за 6 месеца!

 Open photo

 

Кирил Петков е първият министър председател - пенсионер. За 6 месеца. Неговите съдружни сътрудници не го желаеха. Аз, когато желаех да отиваме на избори, моите съдружни партьори ме спираха. Затова му споделям: " Виж себе си, след това ми давай оценка ".

 

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборна среща във Велико Търново. Заедно с него са лидерът на листата за района проф. Костадин Ангелов, лидерката на листите в Разград и Русе Десислава Атанасова и евродепутатът Андрей Ковачев. Препълнената зала ги посрещна с аплодисменти.

 

" Ние не сме на война с някакви чуждоземци, с цел да желаеме да ги разгромяваме, да смазваме. Един образован човек като Андрей Ковачев споделя за строполясване. Ние не сме на война, а на съревнование. Аз обичам всички българи ", акцентира водачът на ГЕРБ.

 

  " Магистрала " Хемус " щеше да е на трошляк, да е подминала Белокопитово, Търговище. Вие толкоз покорно търпите интернационалния път, целият му трафик да минава през центъра на града. Тировете падат - вие си мълчите! Тунела под Шипка стопираха. 2 години застой. Умрели, изгубени. Оставете ме мене. Не е ли във ваш интерес, хора? Защо е това покорно мълчение? Това не мога да ви го простя! Защото нямам за себе си пояснение ",каза още прочувствено Борисов.

" Сегашният министър Шишков по БНР назова прекъсването на " Хемус " " идиотия ". Значи тези, които са го направили, са идиоти. Вчера в ПИК излезе информация на ДАНС. Не се колебая, че е вярна, тъй като ние го прогнозирахме. 279% растеж на цените - покорно безмълвие. Внасят на ишлеме, създават на ишлеме и изнасят всичко в Швейцария. Всеки ден по 30 млн. лева отпътуват в Швейцария. При мене за 1% - митинг. За 800% - безмълвие. Но аз го разбирам, при нас имаше чуваемост ", изясни Бойко Борисов.

 

" Представяте ли - да пристигна ден, ние с Радев вършим сродни неща. Днес го гледах по новините, че е кахърен. Че няма газ, че всичко е било неистина за танкерите, няма търгове, няма нищо. И той е кахърен, тъй като цялата тежест е на него. Всичко се връща на този свят. И в този момент на тези същите, на Промяната, страната е тотално счупена. Такава разруха, даже не може човек да си показа. Орешарски, Станишев - мислеха с главите си ", разяснява още Борисов.

" При нас банките даваха парите в страната и ни плащаха да им ги пазим. " Хемус " отпътува оня ден. Утре като изберете нас, ще питате къде е " Хемус ". Да, но нали би трябвало първо да върнем борчовете на Киро и Асен. Само през вчерашния ден 18 млн. лева са лихвите. За другите седмица - още 200 млн. лева Трябвали им още 2 милиарда лева до декември. Не знам по какъв начин се връщат такива милиарди.Знам по какъв начин се прави запас. Ако продължим да чегъртаме, да сгромолясваме, ще се сгромолясаме всичките. Отидат ли в Канада, не можем да ги намерим. Ако не ги махмен на 2 октомври, ще отидем на 50 милиарда лева дълг ", разгневи се Борисов.

 

Според него Промяната ни е ограбила с инфлацията.

" Ето, по този начин се обира. Едно време тези, които събираха - ти ще вземеш пет талона, другият - два. Ето това ви направиха. Накрая всички останаха с талоните. Днес Гари Каспаров пристигна в централата на ГЕРБ да пропагандира в интерес на партията. Той е демократ, с изключение на международен първенец. Единственото хубаво, което някой ми е пожелавал, това е Кирил Петков - да се пенсионирам. Надявам се, че изборите ще отрезвят всички. Ще търсим метод да сплотяваме народа ", сподели Бойко Борисов.

Той назова Кирил Петков първия министър председател - пенсионер. " За 6 месеца. Неговите съдружни сътрудници не го желаеха. Аз, когато желаех да отиваме на избори, моите съдружни партьори ме спираха. Затова му споделям: " Виж себе си ", заключи Борисов.

 

" Получили сме близо 28 млн. лева по време на ръководството на ГЕРБ. Всичко е с помощта на Борисов ", сподели кметът на града Даниел Панов.

 

И посочи, че държавното управление на Промяната 6 месеца не е желало да се среща с нито един кмет. Средствата за общините спрели и нямало по какъв начин да си заплащат сметките.

 

" Промяната ни лиши бъдещето на нашите деца и ни донесе заеми. Когато обикалям из страната, слушам едно: " Успех, изметете ги тези ". Ще ги изметем дружно на 2 октомври. Ако ние в този момент бяхме на власт, Националната детска болница щеше да е пред довеждане докрай. Промяната я откраднаха ", разгласи от трибуната проф. Костадин Ангелов.

 

Той прикани Кирил Петков и Асен Василев да си дават отговор правилно ли е всичко, писано в отчета на ДАНС за газа и офшорките.

" Кирил Петков ще го гоним до Канада и назад. Ако тях ги е боязън за местата им, нас ни е боязън за България ", сподели още проф. Ангелов.

 

" Вчера стигнаха до дъното - да се снимат пред Централния софийски затвор с следващата подправена вест. Местоположението доста им отива. А подправената им вест. Обиниха Радев - че дружно с него ние напълно съзнателно приготвяме планове и слагаме чадър. Замесиха и европрокуратурата ", разгласи Десислава Атанасова.

Евродепутатът Андрей Ковачев цитира именития шахматист Гари Каспаров, ослепителен опозиционер против Кремъл, който сподели, че ГЕРБ е единствената партия, която стои на вярната страна в България за войната в Украйна.

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР